A Heim Pál Alapítvány az egészségügyi fejlesztésekben történő közreműködésével, különböző Programjaival jelentős társadalmi haszonnal járó feladatokat lát el, melyek megvalósításához különböző típusú vállalati együttműködéseket indított el.

Értékteremtés

Az együttműködések eredményeként az Alapítvány munkáját támogató vállalatok, szervezetek, magánszemélyek közvetlen módon járulhatnak hozzá a beteg gyermekek élményközpontú gyógyításához, az egészségügy korszerűsítéséhez, emellett részt vehetnek innovatív termékek, szolgáltatások fejlesztésében, vagy forgalmazásában miközben javíthatják társadalmi megítélésüket és stabilizálhatják vagy növelhetik bevételeiket is.

Az együttműködés során stratégiai jelentőségű márkatámogatáshoz, újabb piacokra történő belépési, valamint forgalomnövekedési lehetőségekhez juthat hozzá Partnerünk.

Közös felelősségvállalás

A Heim Pál Alapítvány  és az általa gondozott különböző programok, nevek, márkák és projektek különösen nagy erkölcsi és gazdasági értéket képviselnek. Ezeknek az értékeknek a megóvása az Alapítvány munkájában bármilyen formában részt vevő vállalatok számára alapvető kötelezettség.

Az Alapítvány a fentiek mentén fokozattan ügyel az általa menedzselt projektekben használt logók, védjegyek, know-how-k stb. szakmai és jogi védelmére. Ezen anyagokat az együttműködő vállalatok kizárólag a Heim Pál Alapítvány által előzetesen írásban jóváhagyott területen és formában használhatják.

Amennyiben a közreműködő felek mégis megsértenek valamilyen jogszabályt, vagy hatósági előírást, a védjegyek, kereskedelmi, know-how és egyéb jogok tulajdonosaként az Alapítvány megvonhatja és azonnali hatállyal felfüggesztheti a használati jogokat, illetve eljárást kezdeményezhet a jogsértést elkövetővel szemben.

Ezeknek a vagyoni értékű jogoknak a használata semmilyen formában nem függ egy projekt esetleges pénzügyi támogatásának mértékétől vagy egy adott cél elérésének lehetőségeitől. Vállalati partnereink hozzájárulnak programjaink fejlesztéséhez és aktív társadalmi felelősségvállalást képviselnek.

Ismerkedjen meg bővebben azokkal a gazdasági területekkel és azokkal a vállalati Partnereinkkel, akik már minket választottak, és velünk együtt teremtenek társadalmi, szakmai és gazdasági Értékeket.

Adattárhely
Adattárhely link

Diagnosztika
Diagnosztika

Design
Design

Egészségügyi informatikai megoldások
Egészségügyi informatikai megoldások

Belsőépítészet
Belsőépítészet

Energia
Energia

Építőipari kivitelezés
Építőipari kivitelezés

Kommunikáció
Kommunikáció

Marketing
Marketing

Média
Média

Működés-optimalizálás

Számítástechnikai eszközök
Számítástechnikai eszközök

Tájékoztató rendszerek
Tájékoztató rendszerek

Telekommunikáció
Telekommunikáció

Szolgáltatás és termékazonosító rendszerek
Szolgáltatás és termékazonosító rendszerek