Maszkadományozás

A Heim Pál Magyarország Alapítvány szájmaszkokat adományozott a tatai önkormányzatnak, a járvány elleni védekezéshez kapcsolódó munka támogatására. A 950 darab (kb: 1 millió 300 ezer forint értékű) KN 95-ös maszk az Extreme Digital-eMAG csoporttól érkezett az alapítványhoz.

Ökoház-mintaprojekt Várgesztesen

Az Öko-Élet Program részeként indult el az Ökoház megvalósítása, a környezetbarát szemlélet bemutatása érdekében.

Kórházi gyermekágyak a Bethesdának

Átadtuk a Bethesda Kórháznak a kórházi motoros gyermekágyakat.

Szemeteszsákok gyermekgyógyászati intézeteknek

Az Europlastik támogatásával kaptunk lehetőséget, hogy több gyermekgyógyászati intézetnek átadhassunk többezer darab veszélyes hulladéknak és egyéb hulladéknak való szemeteszsákot.

Életmentő koponya-ortézis a 2,5 éves kisfiúnak

Életmentő ajándék a budapesti gázrobbanás legsúlyosabb sérültjének: a két és fél éves Gergő egy speciális koponya ortézist kapott a Heim Pál Magyarország Alapítvány és az OrtoProfil jóvoltából.

Családbarát tájékoztató rendszer a Debreceni Gyermekrehabilitációs Központban

A projekt a Heim Pál Magyarország Alapítvány és stratégiai Partnere, a Béflex Zrt. közreműködésvel valósult meg: az országban először a debreceni Gyermekrehabilitációs Központban hoztak létre egy egységes betegtájékoztató-rendszert.

LEVEGŐTISZTÍTÓK A BETHESDA GYERMEKKÓRHÁZ ÉGÉSI OSZTÁLYÁRA

Átadásra kerültek a Bethesda Kórháznak a professzionális levegőtisztító készülékek

Gyermeknapi ajándékok a Mazars támogatásával

A Mazars 2015 tavaszán  indított el szervezetünkkel egy együttműködést, melynek keretén belül különböző egészségügyi intézményekben végeznek társadalmi munkát.

Elindult a Mentor Program

Megtanítjuk a fiataloknak, hogy ötleteiket hogyan formálják projektekké, hogyan alapítsanak vállalkozást, és valósítsák meg álmaikat. Alapítványunk uSchool klubhostként meghívott előadókkal, fiatal kollégáinkkal és oktatási vezetőnkkel segíti a diákok fejlődését!

FELTÖLTÉS ALATT..

FELTÖLTÉS ALATT..

FELTÖLTÉS ALATT..