A Heim Pál Alapítvány magas minőségű informatikai megoldásokat nyújt partnerei számára. Tapasztalt szakmai csapatunk az Ön igényeinek megfelelően valósítja meg elképzeléseit.

Vállaljuk projektek funkcionális és arculati tervezését, megvalósítását. A technológiai megoldások fejlesztésekor kiemelt figyelmet fordítunk a felhasználók, vagyis az Ön ügyfelei, elégedettségére, ezért a tervezés és megvalósítás során előtérbe helyezzük a szoftverek felhasználói élményének kialakítását.

Hogyan dolgozunk?

Az alkalmazással szemben támasztott követelmények egyeztetése és rendszererezése után elkészítjük a projekt funkcionális specifikációját és grafikai megjelenését.

Az elfogadott tervek alapján kialakítjuk az adatbázis struktúráját, és a legmodernebb fejlesztői technológiák segítségével a nemzetközileg elfogadott szabványoknak megfelelően megvalósítjuk a projektet.

Az elkészült rendszert a lehető legnagyobb részletességgel teszteljük és javítjuk az esetlegesen felmerülő hibákat.

A szoftver átadását követően folyamatos karbantartást és technikai segítséget nyújtunk.

Miért válasszon bennünket?

Csapatunk kiváló, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik elkötelezettek arra, hogy minőségi munkát végezzenek.

A webes felületeket reszponzív módon alakítjuk ki, így azok alkalmazkodnak a különböző képernyőméretekhez és ugyanolyan könnyen használhatók okostelefonról, mint számítógépről.

Igény szerint az elkészült rendszer használatának elsajátítását segítő oktatást nyújtunk.

Rugalmasan állunk a változó igényekhez és szükség esetén bővítjük a termék funkcióit.