A Heim Pál Alapítvány platformot teremt és összefogást hirdet azoknak a Nonprofit szférában tevékenykedő szervezeteknek, magánszemélyeknek, akiknek a tevékenysége jelentős mértékben hozzájárulhat a magyar gyermek és család-egészségügy fejlesztéséhez, infrastruktúrájának a javításához, a preventív, humánus, szelíd gyógyászat és a természetes gyógymódok klinikailag igazolt hatásainak vizsgálatához, hitelesítéséhez.

A Heim Pál Alapítvány az egészséghez, a környezethez és a társadalmi jólléthez kapcsolódó szolgáltatások és termékek fejlesztési irányvonalaira vonatkozóan keresi azokat a természetes és jogi személyeket, elképzeléseket, innovatív megoldásokat, akik és amelyek mérhető módon járulnak hozzá a lakosság egészségmutatóinak javulásához, a környezetbarát előállítási és újrahasznosítási technológiák fejlesztéséhez, a közösségi értékteremtés széleskörű megvalósításához.

Munkánkkal, kapcsolatrendszerünkkel szeretnénk a kölcsönösség elveit szem előtt tartva azokon is segíteni, akiknek nincsenek eszközeik a forrásszervezés hatékonyságának javítására, ugyanakkor mindent megtesznek azért, hogy a társadalom számára átlátható és látható értékeket teremtsenek.  Ennek érdekében nyújtunk segítő kezet a Nonprofit szféra kimagasló értéket teremtőinek, és ezért támogatjuk munkánkkal azokat, akik szerény körülmények között, költséges kommunikációs jelenlét nélkül végzik a közösségükért áldozatos munkájukat. Partnereink segítségével akkor is eljuttatjuk a megfelelő helyre az üzenetét, ha Önnek erre nincs semmilyen lehetősége.

A Heim Pál Alapítvány Nonprofit Partnereként részese lehet a hazai egészségügy technológiai korszerűsítésében, az élményekkel gyógyítás gyermek- és családközpontú szolgáltatásainak kialakításában, a gazdaságilag nehéz helyzetben lévő, ugyanakkor innovatív szervezetek, személyek sikerében, ezzel pedig hozzájárulhat saját gazdasági, társadalmi és szakmai fejlődéséhez is.

Az együttműködési platform révén a Nonprofit Partnerek részt vesznek a Mesekórház Program gyermek- és családegészségügyi fejlesztéseinek megvalósításában,   a szakdolgozók migrációjának csökkentésében, új munkahelyek teremtésében, hazai fejlesztésű, gyártású termékek és szolgáltatások piaci bevezetésében, az ellátási rendszer általános infrastrukturális fejlesztésében és a digitális egészségügy lakossági és szakmai edukációjában.

A Heim Pál Alapítvány az alábbi területeken keresi a Nonprofit Partnerekkel az együttműködést.

Élménypedagógiai eszközök Készségfejlesztő eszközök, játékok Művészetterápia

Meseterápia

Digitális egészségügy

Oktatás

Bölcsődei, óvodai egészségfejlesztés

A Heim Pál Alapítvány nyílt platformja segítségével szakmai támogatást nyújt a Nonprofit Partner tevékenységéhez és javaslatokat készít olyan megoldások kidolgozására, amelyek stabilabbá tehetik jövedelmezőségét, valós piaci igényeken alapulnak és emellett javítják a szektor általános lakossági megítélését is.

Ha Ön egy olyan Nonprofit szervezetet képvisel, ami fenntartható módon szeretne értéket teremteni, vagy szüksége van a Heim Pál Alapítvány platformja által biztosított nyilvánosságra, kérjük hogy írjon nekünk az alábbi email címre és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot: [email protected]. A tárgymezőbe kérjük be: Nonprofit Szövetség.