Mentor

Olyan ötleteket és olyan alkotó szenvedéllyel cselekvő embereket keresünk, amelyek és akik sikeresek lehetnek a nemzetközi piacokon is. Egyetlen érdek vezérel bennünket: annak a jövő generációnak a sikere, ahol az innováció, a közösségi értékteremtés, a fenntarthatóság és a szellemi tőke megsokszorozása alapvető emberi minőséget jelentenek.

Személyes kapcsolatrendszerünket, évtizedes tapasztalatainkat, szerteágazó ismereteinket, saját ötleteinket is hozzáadjuk ahhoz, hogy a velünk dolgozók a szó legjobb értelmében sikeresek legyenek. Megmutatjuk hogyan lehet a semmiből nagy dolgokat építeni, hogyan lehet a legkisebb pénzügyi befektetéssel is sikerre vinni az ötleteket. Persze, ha valóban szükség van rá, akkor a pénzt is előteremtjük mindehhez.

 

Ha megvan benned az igazán nagyok egyik legfontosabb jellemzője – a kitartás és az elhivatottság képessége, akkor mi hozzáadjuk ötletedhez mindazt, amivel lehetőséged lehet követni őket.

 

A hazai és a nemzetközi angyalbefektetők többsége felülről néz az ötletgazdákra. Mivel ők adják a pénzt, ezért gyakran képtelenek együtt dolgozni a kreatív elmékkel. Így pedig rengeteg fantasztikus ötlet hal meg, még mielőtt igazán sikeres lehetne. Profit, exit, IPO. Gyilkos dolgok ezek azoknak, akik tényleg megváltoztathatják a világot.

 

A Heim Pál Magyarország Alapítvány tudásközpontú szakértői csapata felel azért, hogy a lehető legmagasabb szakmai elvárások mellett, folyamatos fejlődést biztosíthassunk az alapítvány által felkarolt projektek számára. A szakértői csapat a legkiemelkedőbb tehetségek felkutatásával, bevonásával javítja egy-egy munka hazai és nemzetközi sikerességét.

 

Az Alapítvány szakértői közösségeit olyan természetes személyek közreműködésével alakítottuk ki, akik hivatásként tekintenek alapítványi munkájukra, saját területük kimagasló egyéniségeiként mintaadó társadalmi és/vagy gazdasági szerepet töltenek be.

Az Alapítvány vezetői és munkatársai segítenek, hogy elsajátíthasd az új menedzsmentmódszereket és megismerhesd a munkádat érintő szakterületek legfrissebb újdonságait.

 

Mentor Programunk vonzó, egyedülálló tudásbázist teremt a kreatív, nyitott és a közösséget és egymást segítő, fejlesztő, támogató társadalom megteremtéséhez.

 

Hallgatói programunk a globális kihívásoknak megfelelő, minimális, vagy zéró emissziójú és nagyfokú közösségi hasznosulással járó termékek és szolgáltatások fejlesztésében élenjáró tehetségek kibontakoztatását támogatja.

 

Oktatóinkat a társadalom és a környezet érdekében végzett különleges szellemi, alkotói tevékenységük és személyiségükben rejlő szenvedélyes alkotó erő alapján válogattuk ki.

 

Üzletfejlesztési stratégiád kialakítása során meghatározzuk azokat a közösségi programokat, szolgáltatásokat, társadalmi üzeneteket és ügyeket ( pl. újrahasznosítás, értékmegosztás, fenntartható fejlődés stb.),  amelyek segítségével elérheted, hogy ötleted az on-line világban is számottevő ismertséget szerezhessen.

 

Az érték-közvetítői – értékesítési – csatornák kialakítása során figyelembe vesszük az ötlet egyediségéből fakadó korlátokat és lehetőségeket, és olyan megoldásokra teszünk javaslatokat, amelyekkel hatékonyabbá teheted marketingstratégiádat is.

Az együttműködő partnereink számára elérhetővé tesszük a Heim Pál Magyarország Alapítvány védjegyprogramjaiban történő részvételt is.

 

Veled együttműködve dolgozzuk ki a termékek, szolgáltatások elhelyezésére, közvetítésére vonatkozó megoldásokat. Az általunk javasolt, vagy fejlesztett megoldások segítségével egyedülállóan értékes és szoros érzelmi kötődést alakíthatsz ki jövőbeli felhasználóiddal.

 

Olyan innovatív megoldásokat tartalmazó termékek és kapcsolódó szolgáltatások fejlesztését, piaci implementálását kezdeményezzük, amelyek az energia hatékony felhasználását, a digitalizációt, az egészséget, a fenntarthatóságot, a személyes biztonságot és a kapcsolódó szolgáltatások egyéni és közösségi értékteremtésének az elérését is pozitívan befolyásolják.