Így tudsz segíteni

Küldetésünk

A globális levegő, víz és talajszennyezés, az energia pazarlásának hosszú távú egészségügyi, gazdasági, biológiai és klímaváltozást előidéző következményei egyelőre beláthatatlanok. De bármilyen megoldás is születik a jövőben az ember okozta környezeti ártalmak csökkentése érdekében, immár vitathatatlan tényként kezelhetjük, hogy a tiszta levegő, a kiváló minőségű víz, a szennyező anyagoktól mentes termőföld és tápanyagok csak jelentős globális szintű beavatkozások és komoly gazdasági, társadalmi együttműködések révén lesznek majd elérhetőek a bolygó népessége számára. 

Ha banki átutalással szeretnéd támogatni a tevékenységünket, arra is van lehetőség: Bankszámlaszámunk: Magnet Bank 16200151-18534764

Tárgyadományt is szívesen fogadunk, akár munkánk segítésére technikai eszközöket, projektjeink megvalósításához bármilyen eszközt. Ha adományoznál, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot itt: heim.pal@heimpal.hu

Dolgozz velünk! Nagy örömmel fogadunk minden munkát, szolgáltatást, amivel tudsz kapcsolódni céljainkhoz. Vedd fel velünk a kapcsolatot itt: heim.pal@heimpal.hu

Itt lent közvetlenül adományozhatsz bármilyen összeget PayPal számlánkra.

Munkánkat támogathatod rendszeresen „bronz”, „ezüst” , „arany” vagy „gyémánt” fokozatban. Bronz fokozatú támogatóinknak heti hírlevelet küldünk és egy 10% kedvezményre jogosító kupont biztosítunk a Zöldike öko-vendégházban.

Ezüst fokozatú támogatóinknak a heti hírlevél mellett egy 25% kedvezményre jogosító kupont biztosítunk a Zöldike öko-vendégházban.

Arany fokozatú támogatóinknak a heti hírlevél mellett egy 30% kedvezményre jogosító kupont biztosítunk a Zöldike öko-vendégházban, emellett ingyenes tanácsadást nyújtunk a hálózat független élethez.

Gyémánt fokozatú támogatóinknak 5% kedvezményt biztosítunk a hálózat független életvitelhez szükséges, partnereink által forgalmazott szolgáltatások és termékek, így a gerendaházak (!!!), napelemek és kiegészítők, szennyvíztisztítók, talajcsavarok árából.

A Donably hivatkozások átvezetnek adományozói aloldalunkra, ahol kiválaszthatod a támogatói kategóriát. Csak ezt követően jutsz el a Donably (vagy a PayPal) elektronikus fizetési oldalára, ahol a megfelelő beállítások után elindíthatod a rendszeres utalást.

Informatikai és telekommunikációs eszközök, megoldások adomány

Amennyiben a Heim Pál Magyarország Alapítványt Informatikai és telekommunikációs eszközökkel, megoldásokkal tudod támogatni az alábbi területek és programjaink fejlődéséhez járulsz hozzá:

Amennyiben rendelkezel a céljaink elérését támogató eszközökkel, kérjük, keress minket az alábbi elérhetőségen: heim.pal@heimpal.hu. A tárgymezőbe kérjük írd be: Informatikai és Telekommunikációs Adomány.

Zöld eszköz adomány

Minden eszközzel a fejlődésért, mert a felesleg esetleg másnak hiánycikk

A Heim Pál Magyarország Alapítvány örömmel fogad a céljainak megvalósítását elősegítő különféle ( garancialevéllel és vásárlást igazoló számlával rendelkező) tárgyadományokat, tartós fogyasztási cikkeket, és természetbeni juttatásokat (szolgáltatásokat) is, melyeket munkája során fel tud használni, vagy a rászorulóknak tud eljuttatni.

Adományod segítségével hozzájárulhatsz a közösség élet fejlődéséhez, az Alapítvány munkájának a sikerességéhez és a rászorulók életminőségének a javulásához.

Az alábbi szempontokat kérjük, hogy vedd figyelembe adományod felajánlásakor:

A megosztott, újrahasznosított, szervizelt eszköz mindenkinek hasznot termel

Minden terméknek lehet második, harmadik, sokadik élete. Hasznosításuk jelentős környezeti terhektől óvja meg bolygónkat, miközben sokak számára jelenthetik a túlélést, vagy éppen a fejlődés egyetlen lehetőségét. Az ilyen típusú felajánlások tehát jelentős környezetvédelmi, társadalmi, gazdasági haszonnal is járnak, melyek pozitív hatásait maga az Adományozó is érzékelheti.   

Az Alapítvány ennek érdekében a Partnerrel együtt közösen vizsgálja meg annak a lehetőségét, hogy a felajánlott eszköz kinek, milyen célra és milyen eredmények teljesülése mellett biztosítható.

Amennyiben rendelkezel a céljaink elérését támogató eszközökkel, kérjük, keress minket az alábbi elérhetőségen: heim.pal@heimpal.hu. A tárgymezőbe írd be: Zöld Eszköz Adomány.

Zöld közlekedés adomány

Hogyan teremt értéket a támogatásod?

Amennyiben a közeledési területen szeretnéd támogatni a Heim Pál Magyarország Alapítványt az alábbi témákban járulsz hozzá munkánkhoz:

Amennyiben Te, vagy vállalatod rendelkezik a céljaink elérését támogató eszközökkel, kérjük, keress minket az alábbi elérhetőségen: heim.pal@heimpal.hu. A tárgymezőbe kérjük írd be: Zöld Közlekedés Adomány.

Szabadalom adomány

Egyetlen jó ötlet is jobbá teheti a világot

 

A Heim Pál Magyarország Alapítvány céljainak minél gyorsabb és hatékonyabb megvalósítása érdekében  Szabadalom Adományozását is lehetővé teszi.

A Szabadalom Adomány keretében bárki részben, vagy egészében felajánlhatja önállóan ( természetes, vagy jogi személyként)  jegyzett, szabadalmaztatott, vagy éppen szabadalmi eljárás előtt álló művét, újítását a Heim Pál Magyarország Alapítvány számára hasznosításra.

Hasznosításba bevonható területek:

Amennyiben Te, vagy vállalatod rendelkezik a céljaink elérését támogató eszközökkel, kérjük, keress minket az alábbi elérhetőségen: heim.pal@heimpal.hu. A tárgymezőbe kérjük írd be: Zöld Közlekedés Adomány.

Bármiben is támogatod tehát céljainkat, mindenképpen hozzájárulsz a környezetvédelem, az energiahatékonyság, a körforgásos gazdaság, a hulladékhasznosítás, a digitális egészségügy, a zöld, önfenntartó gazdálkodás fejlesztéséhez, a fenntartható innovációk minél szélesebb körű bevezetéséhez, az elmaradott települések megújuló energetikához kapcsolódó infrastrukturális korszerűsítéséhez, a közösségi értékteremtéshez, azaz az Alapítvány Programjainak a megvalósításához.

Oldalunkat folyamatosan töltjük tartalommal, képekkel!