Digitális

MESEkoncert és aukció

2014. november 15-én este 19 órai kezdéssel a MOM Kulturális Központban tartottuk meg a Heim Pál Magyarország Alapítvány által elindított Mesekórház Program javára rendezett jótékonysági koncertet és aukciót nemzetközi hírű előadóművészeink és ismert közéleti szereplők közreműködésével.

Mesekórház Program


A Mesekórház Program a Heim Pál Magyarország Alapítvány kiemelt gyermek-egészségügyi programja.


Alkoholstop Program

A Metro Kereskedelmi Kft. támogatásával dolgoztuk ki az “Alkoholmenetes Ifjúságért” programot. Stratégia, tanulmány, rendezvénysorozat, előadások, pályázatok.

Mentor Program

Olyan ötleteket és olyan alkotó szenvedéllyel cselekvő embereket keresünk, amelyek és akik sikeresek lehetnek a nemzetközi piacokon is. Egyetlen érdek vezérel bennünket: annak a jövő generációnak a sikere, ahol az innováció, a közösségi értékteremtés, a fenntarthatóság és a szellemi tőke megsokszorozása alapvető emberi minőséget jelentenek.

Gyermekkórházakból Mesekórházak

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ( SZGYF) felkérésére készített anyag bemutatta a gyermekkórházak körül kialakult pénzügyi problémák hátterét, és rövid, valamint hosszú távú fejlesztési lehetőségeket javasolt egy újonnan kialakításra kerülő gyermek-egészségügyi mintaintézmény hálózat számára.


FELTÖLTÉS ALATT...